2011. augusztus 10., szerda

SAMSUNG WAVE 723 ÚJ BONTATLAN!!! - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Eladó a képen látható SAMSUNG WAVE 723 mobiltelefon!
Vadonat új egyszer sem volt használva az összes gyári tartozékával, garanciálisan!
CSERE ÉRDEKEL HASONLÓ ÁRON HIBÁTLAN VAGY ÚJ NOKIÁRA!!!
A Samsung Wave723 mostantól intelligensebb, kecsesebb és a barátokkal is jobban tartja a kapcsolatot. A Samsung bada platformra épülő mobiltelefon az alkalmazások széles tárházával bővíti mobilod szolgáltatásait. A Wave723 mindenre kiterjedő üzenetkezelő funkciója egy forradalmi újítás a mobilkommunikációban. A felsőkategóriás design és a rengeteg szórakoztató funkció a kommunikáció és a közösségi élet élvonalába repíti a Wave723-at. Hasíts te is, és fedezd fel a bada rendszerű Samsung Wave723 világát.
bada operációs rendszer
A Samsung bada operációs rendszerén futó számtalan alkalmazással most még okosabb lesz a mobiltelefonod.
Life-assistant szolgáltatások
A Samsung Apps a mindennapi életben felmerülő igényeket kiszolgáló alkalmazásokat kínál (pl. hírügynökségi hírek, jegyfoglalás, egészségügyi szolgáltatások). A lokalizált alkalmazások nagyobb kényelmet és továbbfejlesztett szolgáltatásokat nyújtanak.
Social Hub
A mindent magába foglaló social hub valamennyi üzenetedet egy helyen kezeli. Érintsd meg a telefonkönyvben a kívánt kommunikációs felület ikonját a kontaktod mellett, és máris üzenhetsz e-mailben, SMS-ben, MMS-ben, közösségi oldalon vagy chaten.
Vékony, letisztult külső
A kecses, minimalista külső kiválóan illeszkedik azok életstílusához, akiknek a mobiltelefon az egyéniségük egyik kifejező eszköze.
Sokoldalú alkalmazások
A Wave 723-mal könnyen és gyorsan hozzáférhetsz a Samsung Apps store-hoz, ahol válogathatsz az ingyenes és prémium alkalmazások között, majd megveheted és letöltheted őket.
Gyors kapcsolat / egyszerű letöltés
A könnyen kezelhető, egyszerűsített letöltéssel és WiFi kapcsolattal az alkalmazásokat most még gyorsabban telepítheted a telefonodra. A legújabb WiFiszabvánnyal (802, 11 b/g/n) a felhasználók sokkal gyorsabb adatátvitelt érhetnek el, és segítségével bővül a hozzáférési pontok köre is.
Közösség
A közösségi alkalmazással egyszerűen töltheted fel a képeket és egyéb fájlokat a Facebookra, Myspace-re, Flickr-re, Youtube-ra vagy más közösségi oldalra.
Fém hátlap
A fém hátlap hűvös eleganciával és modern stílussal foglalja keretbe a mobiltelefont, és hűen tükrözi technológiai tudását. A bőr fedlap óvja a készüléket, és hangsúlyozza kifinomultságát: a természetes anyagból készült fedlap tökéletesen egészíti ki a mobiltelefon fém külsejét.



Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-18 20:33
. SAMSUNG WAVE 723 ÚJ BONTATLAN!!! - Jelenlegi ára: 35 000 Ft