2011. szeptember 20., kedd

Agatha Christie: Poirot 11. évad 4 DVD - Jelenlegi ára: 3 489 Ft


1. DVD:
Macska a galambok között:
Egy kicsiny közel-keleti hercegségben felkelés tör ki, Ramat trónörökösének ezért el kell menekülnie. Shaista hercegnő egy angol leányiskolában rejtőzik el, ahol hamarosan holtan találják az egyik igen szigorú tanárnőt. Talán Meadowbank mégsem olyan biztonságos, mint ahogyan a hercegnő remélte... Poirot nyomozni kezd, ám időközben még egy tanárnőt megtámadnak, Shaista hercegnőt pedig elrabolják. A nyomozónak sürgősen meg kell találnia a macskát a galambok között...
2. DVD:
Mrs. McGinty halott:
Broadhinny kicsiny falujában egy Abigail McGinty nevű idős asszony gyilkosság áldozata lesz. Az első számú gyanúsított a bérlője, James Bentley. Annyi ellene a bizonyíték, hogy rövid úton kötél általi halálra ítélik. Spence felügyelő azonban nincs meggyőződve a férfi bűnösségéről, ezért felkeresi Poirot-t, aki a nyomozás idejére a faluba költözik. 3. DVD:
Randevú a halállal:
Szíria, 1937. Hercule Poirot egyike azon személyeknek, akik részt vesznek a Keresztelő Szent János koponyáját kutató ásatáson. Az ásatás vezetője az extravagáns Lord Boynton és fia, Leonard. A vállalkozás finanszírozását a Lord undok, de annál gazdagabb amerikai neje vállalta magára. A gonosz feleség előszeretettel terrorizálja férjét és három mostohagyermekét: Raymondot, Ginnyt és Carolt; valamint mindenkit, aki a közelébe kerül. Éppen ezért, amikor a Lady-t holtan találják, Poirot szinte minden résztvevőt gyanúsítottként vehet számításba. 4. DVD:
A harmadik lány:
Poirothoz különös látogató érkezik: Norma Restarick, aki azzal keresi meg a felügyelőt, hogy lehetséges, hogy megölt valaki. Többet azonban nem lehet megtudni róla, mert amilyen gyorsan érkezik, olyan hirtelen tűnik el. Csupán a véletlen játéka, hogy Ariadné, a felügyelő barátja éppen abban a háztömbben lakik, ahol Norma. Norma egykori bébiszitterét, Miss Seagramet, aki időközben beteg, iszákos asszonnyá vált, s ugyancsak a környéken lakott, nemrég holtan találták. Öngyilkosság gyanújával lezárták az ügyet. Ariadnét ez nem nyugtatta meg, így kutatni kezdett Miss Seagram ügyében, méghozzá az asszony lakásán. Talált is nyomra vezető jelet, amit a táskájában elrejtett, a táska azonban hamarosan eltűnt. Poirot számára ez épp elég ok arra, hogy személyesen járjon el a rejtély megfejtésében.
Hang: magyar (DD 2. 0), angol (DD 2. 0) Felirat: magyar, angol Kép: 16: 9 Játékidő: 380 perc Extrák: Angol és magyar feliratozás, közvetlen jelenetválasztás, interaktív menük
Eredeti, nem másolt! Új, bontatlan csomagolású DVD!



Jelenlegi ára: 3 489 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 10:28
. Agatha Christie: Poirot 11. évad 4 DVD - Jelenlegi ára: 3 489 Ft