2011. december 25., vasárnap

Crystal Baby-Anyatej serkentő - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Crystal baby - Anyatej Serkentő Kapszula  16db
Minden kismama képes a gyermeke megfelelő táplálására.
Léteznek bizonyos növények, gyógynövények, amelyek együttes alkalmazásával a tejtermelés beindítható illetve a tejhozam fokozható.
Főbb hatásterületek:
- anyatejhozam fokozó
100 %-ban csak növényi eredetű összetevőket tartalmaz.
Alkalmazása nem változtatja meg az anyatej összetételét.
A szoptatás élettani hatásai:
Régóta köztudott, hogy a szoptatás az öröm forrása, mely különleges kötődést alakít ki az édesanya és kisbabája között. A szoptatás nemcsak a gyermek, hanem édesanyja lelki és testi egészsége szempontjából is rendkívül fontos
Kutatások rávilágítottak, hogy a nem szoptatott gyermekeknél többször volt megfigyelhető az allergia, a középfülgyulladások számának jelentős növekedése, a székrekedés és más emésztési problémák.
A szoptatott gyermekeket kevésbé fenyegeti a cukorbetegség és bizonyos daganatos betegségek megjelenése. Ezzel párhuzamosan a nem szoptató édesanyáknál is gyakrabban fordult elő csontritkulás, vérszegénység, petefészek-, méh- és emlőrák.
A WHO (Egészségügyi Világszervezet) is egyértelműen azt ajánlja, hogy a gyermek egyéves koráig az anyatej legyen a fő táplálék, és a szoptatás lehetőleg kétéves korig tartson. Ennek az oka, hogy a gyermek immunrendszere a második életév során teljesedik ki.
Kétéves kor előtt csak az anyatejben lévő védőanyagok és gyulladáscsökkentő faktorok segítségével tud hatékonyan működni. Ezen kívül a szoptatás lehetővé teszi a jó anya-gyermek kapcsolat kialakulását.
Nagy jelentőséggel bír érzelmi nehézségek okozta sérülések gyógyításában, támogatja az anyaságukban bizonytalan kismamákat. Az anyatej alkotó elemeinek megismerése bizonyítja, hogy a szoptatás pótolhatatlan és nem helyettesíthető mesterséges táplálással
Fehérjék
Az emlősök között az anyatejnek a legkisebb a fehérjetartalma. Ez a viszonylag alacsony fehérjeszint még így is magasabb, mint amennyire az újszülöttnek szüksége van, de ahhoz elég alacsony, hogy a baba veséjére ne rójon túl nagy terhelést.
Zsírok
Az újszülött és a csecsemő főleg a zsírból nyeri az energiát. A tej zsírkoncentrációja a késő délelőtti és kora délutáni órákban a legmagasabb.
Szénhidrátok
A laktóz az anyatej legfontosabb szénhidrátja. Rendkívül fontos a megfelelő szénhidrátmennyiség bevitele, de ennek a feltételnek is eleget tesz a szoptatás.
Vitaminok
Az anyatej vitamin tartalma szoros összefüggést mutat az anya vitamin bevitelével. Az átlagosan jól táplált anya tejének a vízben oldódó vitamin tartalma elegendő csecsemőjének. Vegetáriánus anyák tejének B-vitamin tartalma alacsony lehet.
Ásványi anyagok
Az anyatejben az ásványi anyagok koncentrációja - kalcium, vas, foszfor, magnézium, cink, kálium, fluor - nem függ különösebben az anyai étrendtől. A női tejben ezek az anyagok alacsonyabb szinten vannak jelen, mint a tehéntejben vagy a tápszerben, de összetételük jobban alkalmazkodik az újszülött táplálkozási igényeihez.
Nyomelemek
Az anyatej nyomelemei, mint a réz, a kobalt, a szelén, a jód, a króm, a mangán, az alumínium nagyon fontosak. Koncentrációjuk a női tejben nem túl nagy, de felszívódásuk igen hatékony.
Immunológiai alkotóelemek
Az anyatej nem egyszerűen tápanyagforrás, hanem élő anyag, melynek immunológiailag aktív elemei is vannak. Nemcsak különleges védelmet nyújt a fertőzések és allergiák ellen, de a csecsemő saját ellenálló rendszerének a fejlődését is serkenti. Az anyai szervezetben jelenlevő minden egyes megbetegítő kórokozó ellen termelődött ellenanyag is kimutatható az anyatejben.
Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében!
Felhasználási javaslat: A szülést követően: naponta 4x1 kapszula. Szoptatás előtt 1 / 2-1 órával bevenni! Amennyiben 7 nap szedés után több tej szükséges, a napi adag emelhető 4x2 kapszulára.
A maximális napi adag 4x2 kapszula. Más készítményekkel együtt is alkalmazható! Fogyasztása addig ajánlott, amíg csak anyatej fokozásra szükség van!
Bő folyadékkal bevenni!
A készítmény nagyobb kiszerelésben is kapható!
90 db-os 7. 450 Ft
180 db-os 11. 250 Ft
11. 250Ft-nál nincs postázási díj!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termék hatásairól leírást nem közölhetnénk! A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékozatót!



Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Az aukció vége: 2011-12-29 15:44
. Crystal Baby-Anyatej serkentő - Jelenlegi ára: 1 250 Ft