2011. december 26., hétfő

Djuice sim 29Ft/p jó tarifa, jó szám 70 6x333y6 - Jelenlegi ára: 2 999 Ft


A szám ára alkuképes, természetesen a rajta lévő összeg nem alku tárgya, azt mindenképp ki kell fizetned ! Frissen töltve 2012  Júliusig hívhatsz róla, ha van rajta pénzed : ) !
Egy Djuice sim azoknak, kik kedvelik a jó számokat,
70 6x333y6 , szám-hordozott, FELTÖLTŐKÁRTYÁS új tulajdonosra vár ! A Vodafone-tól lett áthozva !!!
29Ft/perc a hívásdíj mindenkor, minden irányban ,  a Djuice honlapon megnézheted !
A szám feltöltőkártyás !
Ne hívd, felesleges, nincs Vaterán és TeszVeszenkívüli megállapodás, nem beszélve, lehet lukra futsz : ) ! Az ár ne riasszon meg, aki egy kicsit is egyén akar lenni, az ezen nem spórol : ) !!   : ) !!! Ez egy kezdő ár, Neked mennyit érne : ) ?   Használd az én ajánlatom funkciót és, ha megegyezik az elképzelésünk átírom az összeget ajánlatodnak megfelelően a Te nevedre !
Megkérek mindenkit, mielőtt licitálni szeretne, használja a kérdezz felelek funkciót a későbbi félreértések elkerülése végett ! Köszönöm !
Az aukció licitje magáról a szám birtoklásának megszerzéséről szól, ezen kívül az átadáskor éppen aktuális egyenleget még külön ki kell fizetned, az aukción való licitálással a feltételeimet elfogadtad !
Személyes átvételtől való eltérés lehetséges, a terméklapon, a kérdezz az eladótol rovatban egyeztess velem, nyilván időben tedd fel kérdésed, ne a leütés előtti órában, várd meg, míg válaszolok, különben csak személyesen tudod átvenni az általam megadott időben és helyen ! Átvételi helyek:  Örs vezér térhez közel, APEH környéke !
Súlyom ellenére megpróbálok rugalmas lenni : ) !!
Köszönöm, hogy megnézted aukciómat : ) !



Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2011-12-22 23:14
. Djuice sim 29Ft/p jó tarifa, jó szám 70 6x333y6 - Jelenlegi ára: 2 999 Ft