2011. november 29., kedd

Manfrotto kameraállvány szett - Jelenlegi ára: 150 000 Ft

Manfrotto kameraállvány szett kézi kamkorderekhez.
Részei:
525MVB statív padlóösszekötővel
503 Fluid fej
MBAG90P bélelt, fejben erősített hordtáska
525MVB statív padlóösszekötővel
A statív teljes magassága kb. 180 cm. A kihuzat klipszes rögzítésű, három részből áll, melyek erőssége imbusz csavarral állíthatók. A padlóösszekötők két részből állnak ezzel is növelhetjük a statív terpesztését, ami nem csak nagy stabilitást eredményez, hanem a kamera pozícióját is különlegessé tehetjük. (Pl.: Lábak egybecsúsztatva, padlóösszekötők kiengedve és a kamera egy stabil alsóállást kaphat, amiben minden kameramozgás elvégezhető. Padlóösszekötő nélkül a lábak végei tüskében végződnek, mely nehéz terepen is biztosít fix állást. Teherbírása: max 10 kg (tapasztalati érték nehéz optikával). Megjelenése szép, komoly, szakmailag elismert állvány. Tömege: 5, 8 kg
503 Fluid fej,
Mindenre képes amire egy állványra tett kamerának szüksége van. Mozgása folyadékcsillapítású, melynek erőssége minden irányban állítható és rögzíthető (erre utal a típusjelben a fluid szó). Vízmérték segíti a fejrész szintezését. A fej tartozéka egy csatlakozó saru, mely standard méretei miatt bármilyen kamerára illetve fényképezőre is felcsavarható. Nem cak kis és nagy videokamerákhoz, de fotógépek rögzítésére is kiváló .
MBAG90P bélelt, fejben erősített hordtáska
Elegáns, jó fogású komoly megjelenést kölcsönöz. Szépsége mellett csak a praktikusság és a védő funkciója jobb. Bélelt, fejnél erősített kivitelű táska, belső tárolózsebbel a saruknak vagy egyéb kiegészítőknek. Hordozását a tépőzáras, összecsatolható fülek és az alján végigfutó vállpánt könnyíti meg.
Minden Manfrotto extra felszerelhető amit a gyártó kínál.
A fotók az eladásra kínált állványról készültek!
Az állványhoz kapcsolódva további termékeim:
Panasonic AG-DVC 62 MiniDV SD kamera
Glidecam 4000 Pro (steadycam komplett szett: mellényes + rugókar, stb. )


Jelenlegi ára: 150 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-14 08:58
. Manfrotto kameraállvány szett - Jelenlegi ára: 150 000 Ft