2011. november 23., szerda

V tech V smile cindarella -német,angol nyelven - Jelenlegi ára: 2 300 Ft


 
 
VTECH V. SMILE GAME
Cindarella
német vagy angol  Nyelven tudok adni
 
használt, doboza,  nincs meg+
Vtech játékgéphez, illetve vtech pocket képhez használható játékkazetta.
Engedje, hogy gyermeke ezekkel a rendkívüli játékok segítségével nőjön és fejlődjön! Születésétől egészen a kiskamaszkorig a Vtech innovatív és oktató elektronikus játékokat ajánl életkornak megfelelő tartalommal. A Vtech egy olyan név, ami összefonódott a kiváló minőség és design jelentéssel, valamit olyan játékokat képvisel, ami a gyerekeknek nem csak a tanulásban segít, hanem szórakoztatja is őket.
5-7 ÉVES GYEREKEKNEK AJÁNLOTT
Az alapgép nem képezi  a licit tárgyát, csak illusztráció
 
Hamupipőke
5-7 éves korig
V. Smile programkazetta 5-7 éves gyermekek számára. Megtanulhatod, hogy lehetsz olyan jóságos és kedves, mint Hamupipőke, miközben segítesz neki, hogy minden álma valóra váljon. 12 vidám és oktató részen keresztül ismerik meg a gyerekek a betűket, formákat, színeket, logikai gondolkodást, zenei ismereteket és a navigálást. Az alábbi készségeket fejleszti:
 
- Zenei kreativitás: A gyermek zenei készségei a zene és hangok hallgatásán keresztül fejlődik ki. A szülővel együtt énekelhető dalok és dallamok bátorítják a piciket a közös éneklésre.
 
- Nyelvi készség fejlesztése és hangok felismerése: A játék megismerteti a gyermekkel az abc -t hangjelzések kíséretében, a betűket és a szókincset. A hangjelzések, bizonyítottan gyorsítják a tanulást, és az új szavak megismertetését, amelyek fejlesztik a gyermek szókincsét.
 
 
 
BOLTI ÁRA 6500-7000 FT KÖZÖTT VAN
Postaköltségre mindig a legolcsóbb, és egyben a legmegbízhatóbb  megoldást választom.
Sima levélként küldött termékre nem vállalok garanciát!
Családunk nem  dohányzik!
Banki adatok: 11600006-00000000-21134443


Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Az aukció vége: 2011-12-07 11:58
. V tech V smile cindarella -német,angol nyelven - Jelenlegi ára: 2 300 Ft